Αφίσα: Ενάντια στην Καταστολή να Εντείνουμε τον Κοινωνικό Πόλεμο

katastolh

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι προσπάθειες του πρόεδρου και  της διοίκησης του ΤΕΙ θεσσαλονικης  για την καταστολή του εγχειρήματος κατάληψη ΔΕΛΤΑ. Ως  πιστοί δούλοι του συστήματος  κινούνται μέσω νομικών τρικ όπως ασφαλιστικά μετρά και χρησιμοποιούν ύπουλες μεθόδους για να μας απομακρύνουν από το κτήριο. Τα ασφαλιστικά μετρά αποτελούμενα από ένα μάτσο γελοιότητες και ανυπόστατα ψέματα φτάνουν στο σημείο να σπιλώσουν την μνήμη νεκρού αγωνιστή και συντρόφου μας . Επιπρόσθετα προσπαθούν ανεπιτυχώς να μας κόψουν τις παροχές ρεύματος και νερού. Αυτοι που παρέδωσαν το κτήριο στην εγκατάλειψη, μας κατηγορούν για φθορές αναπαράγοντας  κίτρινα δημοσιεύματα τύπου Γκέμπελς.

Είμαστε ένοχοι για το γκρέμισμα των τοίχων της αποξένωσης, για την θέρμη που πηγάζει από την αυτοοργάνωση και την συλλογική ζωή, και για το κατά συρροή έγκλημα της πορείας μας προς τα αχαρτογράφητα της ελευθερίας.

Οι απελευθερωμένοι χώροι στην ολότητα τους δέχονται μεθοδευμένες επιθέσεις που αποσκοπούν στην απονοηματοδοτηση και την στοχοποίηση τους. Το κράτος μπροστά στο φόβο της αμφισβήτησης  του χρεοκοπημένου του συστήματος και των πορειών που είχαν καλεστεί στις 6 Δεκέμβρη  στέλνει μπάτσους να εισβάλουν σε αυτοοργανομενους χώρους, προχωρεί σε αθρόες προσαγωγές καθώς και σε αυθαίρετες συλλήψεις με χαλκευμένα στοιχεία.  Όμως  παρόλα αυτά εκείνες τις  μέρες ο κόσμος επέλεξε να είναι στους δρόμους. Αυτή η σύγχρονη χούντα μέσω του ιθύνοντα υπουργού δηλώνει ότι κηρύττει πόλεμο απέναντι σε όσους σταθούν εναντία στους σχεδιασμούς της κυριαρχίας. Για μας αυτός ο πόλεμος μόνο ακήρυχτος δεν ήταν μέχρι τώρα αφού μαίνεται εδώ και αιώνες ανάμεσα σε κράτος και κοινωνία. Στα πλαισια αυτού του πολέμου ξεκιναει  ένα νέου τύπου κυνήγι μαγισσών με επικηρύξεις αγωνιστών, ποινικοποίηση ιδεών, φιλικών και συντροφικών σχέσεων. Τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη σύνδεση των παραπάνω με τις καταλήψεις, διαδίδοντας φήμες και επιχειρησιακά σχεδία για μελλοντικές εκκενώσεις. Παράλληλα με αυτά τα μέσα δρουν και οι παρακρατικοί. Με την ανοχή και την προτροπή του κράτους επιδίδονται σε βομβιστικές και εμπρηστικές επιθέσεις εναντία σε ελευθέρους κοινωνικούς χώρους και σπίτια αγωνιστών μέχρι και σε πογκρόμ  εναντίον μεταναστών υπό την κάλυψη των μπάτσων. Ολη αυτή η πολιτική του ελληνικού κράτους είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις επιταγές της Ευρώπης- Φρούριο όπου ανάλογες κατασταλτικές επιχειρήσεις λαμβάνουν  χώρα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *